Molnár Ferenc emlékére

 2011.01.12. 08:26

A mai nap van Molnár Ferenc születésének évfordulója. Az író halála óta indulatok kereszttüzében van. Vannak akik lelkesen rajonganak érte, vannak akik nagyon nem szeretik. Egyet viszont mindenki elismer, ő a legismertebb nevű magyar író az egész világon, és ez nem kis dolog. Több írói korszaka van. A harmincas évekbeli korszaka mintha a mát idézné. Ebben az időszakban jó szemmel veszi észre, mennyi hazugság van a polgári életben, és ebben az időszakban egyre inkább újra erről ír. Nevének aktualitása viszont az, hogy az idők szele a Pál utcai fiúk című ifjúsági regényét, amelyet a világ egyik legjobb ifjúsági regényének tartanak, újfent „ az olvasói listák elejére repítette”. Nem tudom kitalálni, vajon miért? Önök értik?

Nézzük mi lehet a piacon:

OTP: Véleményem nem változott, 5.000 Ft alatt venni, 5.300 Ft felett eladni. Bátrabbak egy kis csomaggal belepróbálhatnak vételeket 5.000 felett egy kicsivel (5.000-5.050 Ft között).

Mol: Én továbbra is a jelenlegi 21.500 körüli szinten eladnám, és várnék egy korrekcióra a vételekkel.

Richter: Mint a Mol-nál. Ha nyereséges eladnám, és várnék vele.

Pannergy: Továbbra is hosszabb távra portfólió kedvenc. Day-traderek viszont nem ebben élhetik ki magukat. Esésben venni, és eltenni a fiókba. Fun-oknak üzenem, a fiókot cseréljék nagyobbra.:)

 A devizapiacon dolgozgató spekik a 225 Ft körül nyitott CHF/HUF shortokat 220 alatt újra realizálhatják. Éljen a fondü! És ha jóllaktak, álljanak be újra 223-225 Ft környékére. Egyelőre kellemes hullámvasút, hányós zacskó nélkül. Eur/huf párban pedig továbbra is ha 272 Ft körüli eurót tapasztalnak, óvatosan longokat nyitnék. Vagy 283-285 Ft körül vegyék elő a shortokat.

 Ha eurója van, és kötvényt venne, vigyázó szemét továbbra is az OTP euró kötvényeire vesse! 

Az izomláz és egy csomag gitt legyen Önökkel ! Óvatos, és sikeres kereskedést!

Ziegler Mátyás - Győr

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr362578117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása