Kell?! egy csapat

 2011.03.30. 08:31

A tegnapi nap legjobban várt eseménye a holland-magyar mérkőzés volt. A vereség ellenére szerintem nagyon jó volt magyarként nézni a meccset, hiszen amit a labdarúgók tegnap véghezvittek, arra már régóta nem volt példa. „ Szinte hazai pályán játszhattak”, mert a találkozó nagy részében hangosabban szólt a helyszínen a magyar kórus. Nem az eredmény volt fontos, hanem az, hogy egy pár nappal korábbi vereségből ki lehet, ki kell jönni, és minden új mérkőzés főnixmadárként új esélyt hordoz magában. Persze az ellenfél nagyobb rutinja (most még) döntött a kritikus helyzetekben, de az, hogy a csapat 80 percig bírta lendülettel, mindenképpen dicsérendő.

Ez a hollandok elleni 80 percnyi koncentrálás más válogatottal szemben elég kell, hogy legyen 90 percig is. És ha a csapat ezzel a mentalitással folytatja az útját, sok örömet fog még szerezni a szurkolóknak. Talán még az is megeshet, hogy többször szerepel majd a válogatott vidéki városokban. Szerintem kellene. Ha így lesz, akkor talán a hazai bajnoki meccseken is többen lesznek a lelátón, több mez fog fogyni a szurkolói boltokban, és lehet, hogy egyszer a hazai csapatok is megjelenhetnek a magyar börzén. Mert ez is egyfajta megmérettetés. Mert oda is elkél egy két csapat. Mert válogatottunk az már van.

Nézzük mi várható a tőzsdei arénában? Lesz –e ma kenyér vagy cirkusz:

OTP: Villanásokra képes,de tartósan nem tud állandó nagy teljesítményt nyújtani jelenleg. A játékos megfigyelők 5.000-5.250 Ft körül ajánlanák külföldi klubok részére.

MOL: A jelenlegi legjobban szponzorált játékos, aki azt hiszem kicsit elfáradt abban, hogy egyedül húzza a csapatot. Egyelőre pihentetném.

RICHTER: Védekező középpályásaink egyike, aki sajnos jelenleg kevesebb játéklehetőséget kap csapatában, sajnos az edző kicsit mellőzi a kezdőcsapatban. Viszont egy komolyabb meccsprémium néz ki a közeljövőben ( 860 Ft osztalékjavaslat), ami erőt vihet a góllövő cipőbe. Esésben, sávosan venném a portfólióba.

EGIS: Hasonló kondícióban van, mint középpályás társa, talán mivel kisebb méretéből adódóan nem annyira jó fejelő, még hátrébb szorult az edző listáján. De a kiszámítható középpályásokra nagy szükség van. Egy nagyobb esésben, 18500 Ft körül pályára küldeném.

Pannergy: Fiatal kora ellenére a jövő csillaga lehet, lesz. Mondhatnánk egy csiszolatlan gyémánt. Mivel a hozzá hasonló poszton játszó idősebb játékosok (atomenergia,stb.) mostanában sokat bizonytalankodnak, ha folyamatosan jó eredményekre képes, egy jó külföldi klub ajánlata sokkal előbb megtalálhatja, mint azt edzője gondolná.

Minden esést vételre használnék ki. (Fun-oknak üzenem, mivel folyamatosan javul az idő, egyre többet ülhetnek ki a napsütésben a kerti hintaszékbe hátradőlve. Továbbra is No-para, no-trade, no-napi figyelgetés ezerrel, egy Kosto könyv a kézben,egy forró vizes ital - pl. tea- a pohárban, meg a csövekben.)

Akik a külföldi játékosokat szokták figyelni, továbbra is az eur/huf long középhátvéd mezének megvásárlását javaslom 267-268 Ft körül, de vehetnek chf/huf jobbhátvéd relikviát is 205-207 Ft körül, ő például hihetetlen gyors felfutásokra képes, néha még a kamera is nehezen követi. Ha a topligás játékosok közül venne, 1,4 alatt eur/usd shortra vessen szemet.

Aki euró tulajdonosként biztonságra, és kedvező hozamra vágyik, OTP euró kötvény játékosra vadászik!

Az izomláz és egy focilabda legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!
 

Ziegler Mátyás - Győr

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr762784151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - A FEHÉR TEA CSÖNDJE 2011.03.31. 09:36:01

A farsang negyedikes kislányom általános iskolájában is nagyszabású esemény volt – ezt, úgy látszik, nem kezdi ki az idő, a kormányzati politika, még a gazdasági válság sem. Hogy miért szeretnek a gyerekek jelmezbe bújni és valami másnak mutatkoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása