Nyugaton a helyzet változatlan

 2011.06.22. 12:31

Nyugaton a helyzet változatlan írója, Erich Maria Remarque született a mai napon (1898.06.22-1970.09.25.) Legismertebb műve a háborúellenes, a Nyugaton a helyzet változatlan, amely nagy sikert aratott. A könyv feltárja a front legembertelenebb körülményeit, melyben az éhínség, a sár, a sérülések, a patkányok és a betegségek legalább annyira veszélyes ellenségek, mint szemben álló felek.

A tőzsdézőt is számos ellenség veszi körül: a kiszámíthatatlan piaci szereplők, a chártok, a felröppenő és hírek és azok reakciói, és legfőbbképp önmaga.

Nemcsak a nyugat, hanem az egész földgolyóbis összes tőzsdéje két dologtól hangos: a görögöktől és a ma véget érő FED üléstől. A görögök megszavazták, amit megkövetelt a haza (vagy a hitelezők, Világban, jó ég tudja még kicsoda). Az amerikaiakat meg megtudjuk este.

Egy Remarque idézettel zárnám: „Rég eldőlt már minden, mint mindig. Legföljebb nem tudunk róla, és a látványos végjelenetet összetévesztjük a döntéssel, amely pedig már rég némán megszületett, hónapokkal azelőtt.”

Izgalmas napok elé nézünk, jó kereskedést!

Szoták Attila - Győr

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr983005720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chartok.hu · http://www.chartok.hu 2011.06.24. 13:45:26

Az lehet, hogy rég eldölt minden, de ha kitartóak és ügyesek vagyunk, akkor tudunk szép összegeket keresni.
www.chartok.hu

chartok.hu · http://www.chartok.hu 2011.06.24. 13:48:44

Az lehet, hogy rég eldölt minden, de ha kitartóak és ügyesek vagyunk, akkor tudunk szép összegeket keresni.
www.chartok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=63
süti beállítások módosítása