1969 július 20-án lépett először a Holdra ember, név szerint Neil Armstrong. Verne Gyula csak elképzelte azt, ami egy évszázad múlva megvalósult. Reméljük, a csütörtöki EU csúcstalálkozó után nem kell egy évszázadnyi időt várnunk, amíg megoldódnak az euró-zóna gondjai, illetve az USA-ban megegyeznek, mi legyen az (adósság) plafonnal. Egy biztos, ne szakadjon le! Kis zöld emberke legyen a talpán, aki megjósolja, mi várható az elkövetkezendő napokban, de reméljük a döntéseknek lesz olyan erős pozitív hatása, mint amennyivel nagyobb a Földön a gravitáció, mint a Holdon. Különben lebeghet mindenki egy nagy-nagy fekete lyukban.

Nézzük a bolygókat:

Jupiter (OTP): A legnagyobb, ennek megfelelően a legnagyobb kilengést generálja. Gyorsabban jutottunk el az általam hónapok óta emlegetett 5.250 Ft-os szintig, mintha űrhajóval a Jupiterig kellene utazni. Ezen a szinten mindenképpen vennék, és ha tovább esik, sávosan növelném a Holdak (pozíciók) számát.

Szaturnusz (MOL): Az INA gyűrűvel körbevéve sok űrszemetet össze tud szedni, de sebaj, előbb-utóbb kitisztul magától. 20.000 Ft és 20.300 Ft között venném, ha esik, 19.500-19700 Ft között is vennék még, hogy aztán 21.000 és 21.400 Ft között el lehessen adni.

Föld (Richter): Maga az élet, széles univerzumunkban, aki most el van saját magában. Jelenleg messziről csodálnám, amíg nagyobb bolygótestvéreiben nagyobb mozgás van. Esetleg 38.000 Ft körül megválnék tőle, és áthelyezném székhelyem az előbbi két bolygó egyikére.

Merkúr (Pannergy): Hiába a legközelebb van a Naphoz, ha eltakarja a napot egy felhő. De sebaj, a meleg előbb-utóbb felszárítja a felhőt. Portfóliókellék hosszabb távra, de no trade, no para, no nézegetés naponta. Nyugszik, fekszik, nem fötör.

Mars (Danubius): Látták a Marslakó a mostohám című filmet? Gondolom, mindenki ilyen mostohára vágyik. Ez is egy ilyen „mostoha”. Akinek a portfóliója engedi, hosszabb távra bátran spekulálhat a kivezetésre. A Voyager sem egy nap alatt érte el a Naprendszerünk határát.

Devizapiaci csillagászoknak továbbra is a Hubble által közvetített 220 Ft illetve alatti chf/huf célárakat ajánlom (bár a kép jelenleg igen homályos), tehát továbbra is chf/huf short. A lencsék viszont legyenek elegek legalább 240 Ft megtekintésére, de ha 250 Ft-os lencsét használnak az sem baj. Sötét csillagos estéken a magukkal vitt DVD lejátszón azért ne „Stephen King Hogyan öljünk meg minél több chf hitelest a 280 Ft-os célárral „ című legújabb horror vígjátékát nézzék, hanem nézzék,hallgassák a Bikini együttes Széles, tágas a tér, valamint a Republic együttes 67-es úton ( Csillagok, csillagok mondjátok el nekem…) című videóit. Az eur/usd meteoritraj csütörtökön éri el a Föld légkörét, kérjük a jelenség ideje alatt minél kevesebben tartózkodjanak a meteoritok alatt!

Ha eurójával nem akar a Napnál lenni fűtő, Önnek az OTP euró alapú kötvénye vetendő!

Az izomláz és egy X-Akták DVD legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést! 
 

Ziegler Mátyás - Győr

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr123082371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása