Aranyapám, ez van!

 2011.12.28. 09:07

Ezen a napon avattak egy szobrot 2004-ben a Mikroszkóp Színpad előtt, melynek címe: „Színház”, de a köznyelv csak Hofi-szobornak nevez. Ki ne emlékezne rá, hogy az év végi kabaréban vártuk a nagy nevettetőt! Ez évi tőzsdei sikereink és balsikereink után nevessünk csak mi is, mert pár nap és nagyüzem módba kapcsolnak majd a piacok. Ünnepek között csak páran lézengenek a piacokon, amit az alacsony forgalom jól szemléltet. Aranyapám, ez van! Most egy kis pihenés, és a verkli megy tovább. Addig pedig olvasgassanak a karácsonyfa alá került tőzsdei könyvekből.

OTP: „A világon az emberi ész van legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. „Szerintem az ünnepi hangulat elmúltával, egy kis korrekció eljövetelével 3000 körül vásárolnám, jövő karácsonyra legkésőbb beérik.
„A korrupció az, amiből mi kimaradtunk”- mondta Hofi. A MOL körül elültek a horvát pletykák, a fundamentumok erősek. Ha van adjunk (adni jó), korrekcióban pedig nyugodtan vegyük csak vissza.
„A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll…” Ezért csak óvatosan szilveszterkor kedves tőzsdések! Tudatunk, ha még nem szállt el, hosszú távú PannErgy vételeinkre most már vehetünk egy újabb pakkot. A következő év az ő éve lesz!
Következő évi jó tanács kezdőknek (hogy ne legyenek rövid időn belül újrakezdők), hogy valami kockázatkezelés legyen, azok a fránya stoppokat ne felejtsük. A döglött lóról le tudjunk valahogyan szállni. Ez kivételesen a devizapiacra a legtalálóbb, ahol 300 alatti euróval ne kalkuláljunk, inkább vétellel számoljunk. Mit mondott a nevettető? „Az országnak nem most lett rossz! Neeem. Most vették észre!!!


Jó kereskedést! Kicsit rövid ez a mai írás, aranyapáim, ez van!
 

Szoták Attila - Győr

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr83501222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása