Tavaszi szél vizet áraszt?

 2012.04.04. 08:59

  

„Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom.
Minden madár társat választ, virágom, virágom.
Hát én immár kit válasszak, virágom, virágom…”
 
 
A piaci szereplők jó érzékkel ezt a dalt énekelhetik mostanában, hiszen ebben a tavaszi szélcsendben mindenki várja a „szelet”, várja a piacok iránymutatását. Az elmúlt napokban semmi sem mozdul, legyen az részvény, deviza, egyéb más termék, jelentős mozgás nincs a piacon. Nagy kérdés, hogy az április 4-i szél meghozza-e a piaci mozgást. Egy biztos, fakadjanak dalra, ahogy a tavaszi rügyek is…
 
Nézzük a piacokat:
 
OTP: Továbbra is sávozik, amelyik irányba kilép ebből arra lesz nagyobb elmozdulás. Szívem szerint a 3.500 Ft irányába várnám, ott kezdeném is venni.
 
MOL: A 18.000 Ft körüli szinten vennék belőle egy csomagot, és minden további esésben sávosan vásárolnám. 20.000 Ft körül meg eladnám. Majd.
 
Richter: Nagyobb portfóliókban ezen a 37.000 Ft körüli szinten vennék egy csomagot és a továbbiakban úgy járnék el, mint a MOL esetében. Itt 40.000 Ft körüli árfolyamra várnék az eladáshoz.
 
EGIS: Számomra kicsit meglepő módon esett, ráadásul elég sokat. Szintén venné belőle 14.000 Ft vagy alatta.
 
PannErgy: Változatlan vélemény, vásárlás, tartás. A geotermikus energia is egyfajta „bányászat”, úgyhogy „Jó szerencsét” mindenkinek.
 
Devizapiaci törpecápáknak továbbra is az eur/chf longot ajánlanám, valamint az eur/huf long is jó lehet.
 
Aki tavasszal is euróban tarja pénzét, továbbra is nézze az OTP euró kötvényét! De ha másra fáj a foga, az ön papírja lehet a MOL Magnólia!
 
Unalmas a piac, rövid a posztom, de a hölgyeknek húsvétkor sok locsoló jusson! Az izomláz és egy üveg kölni legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr274362640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása