Revolver

 2012.08.08. 11:16

46 éve jelent meg a Beatles együttes Revolver című albuma. A piacon mintha az olimpiai közvetítés mellett mindenki revolverhősnek képzelné magát, tüzel mindenre, ami él,és mozog. Közben pedig a legnagyobb alapkezelők mosolyogva, fegyverüket szögre akasztva pihennek valamelyik szigeten, „jól megérdemelt?!” szabadságukat töltve. Milyen ősz elé nézünk, ha visszatérnek? Fegyverropogásosra az biztos, de azt, hogy ki éli túl, azt még senki sem tudja.

 

Nézzük a piacokat:

 

OTP: A jelenlegi helyzetet én inkább a meglévő papírok eladására használnám ki, mintsem új pozíciók nyitására. A nyereséges papírokat sávosan adnám, és legelőbb csak 3.550 Ft vagy alatta kezdeném viszavenni.

 

MOL: Ha elérné a 17.800-18.000 Ft-os szintet, eladnám, vagy 16.000 Ft vagy alatta venném.

 

Richter: A jelenlegi szinteken kiszállnék belőle, és várnék.

 

A nemzetközi részvénypiacon, ha vettek VW-t vagy volt, akkor szerintem eladhatják.

 

Devizapiaci törpecápák vegyék továbbra is az eur/huf longokat szerintem, illetve tartsák a 1,2 körüli eur/chf longokat.

 

Ha nem kapott hőgutát, és nem ment el az esze, eurójából OTP euró kötvényt vesz, ugye? Feketére éghet a napon, de eurójának jót tesz, ha MOL Magnóliában vagyon!

 

Az izomláz és egy olimpiai műsor legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

 

Ziegler Mátyás

 

Címkék: portfolioblogger Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr874701494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása