Elindult ismét a labdarúgó bajnokság küzdelme. Szerintem sokan várták, nem is volt hosszú a nyári szünet. A foci pont olyan, mint a tőkepiac, „sokan” értenek hozzá, de igazán jól kevesen csinálják. Kár keseregni kupacsapataink szereplésén, a tanulság ugyanaz, mint a pénzügyek területén. Reálisan kell felmérni a lehetőségeket, és akkor nem csalódás, hanem esetleg meglepetés lesz a dologból. A hazai piacon egy gyenge próbálkozás van is, hiszen a lakosság állampapír megtakarítása jelentősen megnőtt. Szép, de remélem, reálisan nézve a dolgokat, senki sem gondolja, hogy a lakosság fogja átvenni a Templeton alapoktól az ország finanszírozását. A fociban is szerintem a legnagyobb lehetőség, ha az eddiginél sokkal jobban támaszkodnak a csapatok az akadémiákról kikerülő tehetséges fiatalokra. Persze idő kell hozzá, hogy felvegyék az első osztály ritmusát, de ha lehetőséget kapnának, szerintem sokkal nagyobb elánnal futballoznának, mint bármelyik idegenlégiós. Ilyen a pénz világa is, a sikerhez idő kell, míg a pozíció kifutja magát. Főleg manapság, amikor ritkán „sül el” a piac lába, viszont akkor nagyot szól…

 

 

Nézzük a piacokat:

 

(Real Madrid) OTP A királyi gárda. Minden mozdulatát milliónyian figyelik. Az elmúlt időszakban a vezetőedző, és a pályaedzők is inkább adták a „játékosokat”, mint vették. Önök is várjanak a vételekkel. 4.000 Ft és 4.150 Ft között egy csomagot belevehetnek, ha lenne lejjebb, sávosan vegyenek még és 4.400 Ft felett meg adják el. 

 

(Barcelona) MOL: Ha jól megfigyelik, az elmúlt egy-két hónapban igazi tiki-taká-t játszik a papír. Akinek ez a játékstílus tetszik, az sikeres a lelátón. 16.300 Ft vagy alatta vegyenek bele, 16.900 Ft vagy felette meg adják el.

 

(Internazionale) Richter: Az olasz csapatok mindig a defenzív játékról voltak híresek. Akárcsak a Richter. Eredményére várva, egy csomaggal 3.450 Ft körül beléphetnek, esésben további vételeket kereshetnek. 3.650 Ft vagy felette meg realizáljanak.

 

(Ajkai Bányász) Pannergy: A stratégia továbbra se változott, várakozás a téli fűtési szezonra. Akinek van, tartsa meg. 

 

A nemzetközi részvénypiacon 8.400-8.500 pont körül a DAX shortokban gondolkodhatnak.

 

Devizapiaci szurkolók, remélem már realizálták az EUR/HUF longokat, és átfordították a pozikat 299 Ft körül shortba. Ha 300 Ft fölé menne sávosan még adnék bele, 295 Ft vagy alatta meg elvinném a profitot. 1,23 alatt vegyenek bele az EUR/CHF párba. Az EUR/USD-t meg hagyják meg a nagyoknak.

 

 

Aki meg nem égett le a napon, az OTP kötvényt vegyen, de nagyon! Az olaj is jó a nap ereje ellen, kívánom, hogy pénzükből sok MOL Magnóliára teljen!

 

Az izomláz és egy Nemzeti Sport legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

 

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr575435201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása