Kutyaszorítóban

 2014.05.14. 10:04

53 éve a mai napon született Tim Roth színész. Több nagysikerű film szereplőjeként találkozhattak vele. Sok embernek ismerős lehet a Ponyvaregényből, a Négy szobából, vagy akár a címben szereplő filmből. Mondhatni, Tarantino fedezte fel, de nagy sikerrel alakított szerepeket később más rendezőkkel is. Manapság az ECB elnöke érezheti magát kutyaszorítóban, mert igen erős nyomás nehezedik rá azért, hogy valamilyen monetáris lazítással gyengítse az eurót.Verbális intervenció volt is a múlt héten,kérdés meddig tart ki az euró gyengülése.Továbbra is izgalmas időszaknak nézünk elébe...

 

Nézzük a piacokat:

 

OTP: A 4500 Ft megint megfogta, akinek volt nyereséges papírja,remélem realizált az elmúlt napokban. Pénteken jön ki az eredménye, esés esetén 4.200Ft vagy alatta egy csomag vételt óvatosan megpróbálhatnak.

MOL: Továbbra is venném, tartanám. Osztalék fordulónap május 26.-a, valamint talán előbb-utóbb a MOL-INA dolog is rendeződik.

Richter: A jelenlegi árszinteken realizálnék, 3.800Ft vagy alatta meg belevennék.

FHB: Elindult az 1.000 Ft irányába,ott realizálhat,akinek (még) van.

Továbbra is tartamám a Danubius és a PannErgy papírokat.

A nemzetközi részvénypiacokon továbbra is kiemelten figyelném a foci-vb szponzorainak részvényeit. A hyundai, az Adidas, aYingli részvényeiben volt is mozgás az elmúlt időszakban, figyeljenek rájuk. Ezeken kÍvül talán még a VW papírokat nézegetném,venném.

A devizapiacokon továbbra is óvatosan építeném az EUR/HUF longokat, illetve az USD/HUF longokat is. Remélem sikerült realizálni a nyereséget az EUR/CHF de méginkább az USD/CHF longokon. Ha igen kicsit pihenjenek meg,aztán 1.218 illetve 0,88 körül, alatta újra visszaszállhatnak. Az EUR/USD párt meg óvatosan kezeljék,ne kerüljenek benne kutyaszorítóba.

 

A kötvénpiacon továbbra is keressék az OTP euró alapú kötvényeit. (Mások is keresik J) Hosszabb távra, nagyobb portfóliókba ajánlott a dolláros magyar állampapírok gyűjtögetése. Adrenalin fröccsnek meg ott az euró alapú venezuelai kötvény.

Az izomláz és a Kutyaszorítóban című DVD legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr206161469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása