Jó bőr? Jó. Bőr.

 2014.06.11. 09:17

Copacabana, a Megváltó Krisztus szobra, csinos lányok, szamba. A laikusnak elsőre ez jut talán eszébe Brazíliából. A „szakértőknek” meg persze a foci. Holnap kezdődik a labdarúgó világbajnokság. Futball őrült férfiak feleségeinek, barátnőinek külön használati útmutatóval az elkövetkezendő hónapra. Ugyanilyen útmutató szükséges az elkövetkezendő időszakban a piacokra is, ahol szintén inkább a foci vb lesz a hangsúlyos. Talán olyan lesz a légkör, mint a régi olimpiai játékok idején, amikor is pihentek a fegyverek. Ha rendkívüli események nem történnek, akkor a hangsúly a pályákon lesz,nem a piacokon. Bár ki tudja? A labda gömbölyű, bármerre gurulhat…

 

Nézzük a piacokat:

 

OTP: Én továbbra is azt várnám, hogy elinduljon dél felé. Akinek van nyereséges, azt realizálhatja, akinek nincs most papírja,az inkább várjon, vagy sör perec kombó kíséretében nézze a meccseket. Venni csak jóval lejjebb vennék bele.

MOL: Bár talált jócskán olajat, mégis az INA ügy az ami még mindig tartja az árfolyamát. Továbbra is megy a szkander, de szerintem egy kompromisszumos megegyezés mindenkinek jobb lenne. Én venném tartanám, mert bízom az ész diadalában hosszabb távon.

Richter: Továbbra is kivárnék a vételekkel. Nagyobb portfóliókba 4.000 Ft alatt vennék egy csomagot kezdésként.

Mtelekom: Aki szereti a felvásárlási sztorikat, van elég türelme, és főleg pénze, egy kisebb csomaggal beszállhat. Sohasem lehet tudni…

Tartanám a portfóliókba az eddig meglévő Danubius és PannErgy papírokat.

A nemzetközi részvénypiacokon továbbra is hozhatnak izgalmat a labdarúgó vb szponzorainak a részvényei, illetve külön bájt ad az esemény a nike- adidas vetélkedésnek a pályán és a részvények között egyaránt.

A devizapiacon 303 Ft vagy alatta továbbra is eur/huf longokat keresnék, és ha vannak ilyenek 305 Ft vagy felette követő stoppal bevédeném a profitot. 1,22 alatt eur/chf longokat is vásárolnék. Valamint figyelném az eur/sek párost 9 és 9,1 közötti sávban mozogva a felső szél környékéről shortot indítva.

A devizakötvények esetében még továbbra is fennáll a win-win szituáció. Régi vásárlók szép nyereséggel realizálhatnak, de új, euróhoz jutott befektetők is jó hozammal vehetnek ilyen kötvényeket a jelenlegi hozamesés közepette.

Az izomláz és egy foci vb menetrend legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr236294503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása