A zene világnapja

 2014.10.01. 09:22

zene.jpg1975 óta, Yehudi Menuhin javaslatára, ezen a napon ünnepli a világ a zenét. A piac is ünnepre készül, hiszen a nagyzenekari fellépés a holnapi napon esedékes, mikor is Marió karmester vezetésével összeáll az ECB filharmonikusok zenekara. Az, hogy a műsor, amit előadnak, tetszeni fog-e a közönségnek, holnap délután elválik. A legnagyobb kérdés, hogy a darab végén vastaps vagy füttykoncert fog szólni. Hallgassák holnap Önök is…

 

Nézzük a piacokat:

Otp: Akinek sikerült 4,000 Ft alatt vásárolnia, az akár realizálhatja a gyors nyereséget. Lesz még szerintem újra 4,000 Ft alatt, ahol sávosan érdemes vásárolgatni.

MOL: Nagy változás továbbra sincs a papír háza táján. Venném,tartanám.

Richter: Ezen a 3,850 Ft körüli szinten nagyobb portfóliókba már vásárolnék belőle, és további esés esetén, sávosan növelném a csomagokat.

Aki eddig még nem vett PannErgyt, egy kis csomagot nyugodtan vehet. Jön a tél, de a meleg víz is jön rendesen. Tartsák a Danubius papírokat is.

A nemzetközi piacokon figyelném az Adidas, a VW, és a Hyundai papírjait.

A devizapiacon 310 Ft vagy alatta sávosan eur/huf longokat vásárolnék. De továbbra is venném,tartanám az eur/chf longokat is. Az eur/usd devizapárt csak a nagyon vájtfülűek „hallgassák”.

Egy piaci esés esetén jó beszállók lehetnek az OTP OPUS illetve perpet euró alapú kötvényeiben. Adrenalinfüggők pedig továbbra is próbálkozhatnak az ukrán állampapírokkal.

Az izomláz és egy zenei CD legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr86749311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása