A FED árnyékában

 2014.10.29. 13:58

Fed-flag-shadows-s1.reutersmedia.net_.jpegA mai napon egy hosszú sorozat érhet véget. Ha minden igaz, a FED felhagy a pénznyomdával. A piac ezt várja,ebben továbbra sincs változás. A kérdés továbbra is az, hogy mikor következik el az első kamatemelés. Ha megtörténik majd, az jelentősen megmozgathatja a tőkepiacokat. De ez még talán a jövő zenéje…

 

Nézzük a piacokat:

 Otp: Továbbra is azt a szisztémát követném, hogy 4.000 Ft alatt sávosan venném, ha sikerül, akkor pedig valamekkora nyereséggel realizálnám is a ételeket.

Mol: Bár a nagytulajdonos kiszállása fogja az árfolyamot, és a horvátok is tovább kötözködnek, ennek ellenére tartanám,venném.

Richter: Sok minden jött egyszerre össze a papírnak, ami nem tesz jót az árfolyamnak, de nagyobb portfóliókba már sávosan vásárolgatnám.

Tartanám továbbra is a Danubiust és a PannErgyt.

A nemzetközi részvénypiacon,ha a múlt héten 40euró vagy alatta vettek Hyundai papírokat, 45euró felett akár el is adhatják őket. Továbbra is figyelhetik az Adidas és a VW részvényeit is.

A devizapiacon 309-310 Ft körül eladhatják az olcsóbban vett eur/huf longokat, és e szint felett óvatos shortokat nyithatnak, 307Ft vagy alatta pedig újra longokban gondolkozzanak. Még mindig vegyék,tartsák az eur/chf longokat is.

Akinek sikerül(t) venni eurót, az továbbra is gondolkodhat Otp euró alapú kötvényekben. Valamint ne felejtkezzenek meg róla, hogy már csak két hónapjuk van, hogy esetleg 2014-es TBSZ számlát tudjanak nyitni.

Az izomláz és egy ködvágó legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

Ziegler Mátyás

 

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr656844119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása