Medvepuszi

 2014.12.17. 09:15

20_o_medvepuszi6_northfoto_blikk_allo.jpgMikor már mindenki az unalmas karácsonyi ünnepi kereskedésre készült, az orosz medve akkora puszit adott a piacoknak, hogy szinte a kínai nagy fal adta a másikat. Nyilván ez a nagyok játéka, amit a kicsiknek a szélárnyékban kell, szabad végignézni. De az is igaz,amikor pánik van, az utcán mindenki tökig jár a „vérben”, na, akkor lehet jó pozíciókat elcsípni. Persze idegek, és jó adag anyagi muníció szükséges hozzá. Medvevadászatra fel!

 Nézzük a piacokat:

Otp: Régen látott mozgás, akár napon belüli játékra is jó. Mintha egy napra a régi piac köszönt volna vissza. Én továbbra is sávosan venném, nyereséges papírokat meg azonnal realizálni.

Mol: Belobbant az olaj is. Persze ilyen helyzetben ég minden. Egy biztos a pánikban nem eladni, venni kell. Ahogy szerintem az olajpapírt is.

Richter: A rubel nem tesz jót neki, és még finoman fogalmazunk. Ennek ellenére a jelenlegi szinteken sávosan, nagy portfóliókba venném.

A nemzetközi részvénypiacon venném az Adidas papírjait, és ki csomaggal bepróbálkoznék az orosz energetikai papírokba.

A devizapicon akinek eur/huf longjai voltak, zárjanak, és fordíthatnak. Vegyék továbbra is z eur/chf longokat.

A piaci pánik kitűnő alkalom arra, hogy az elmúlt heteknél tapasztaltnál picit kedvezőbb hozam mellett sikerüljön hozzájutni az otp euró alapú kötvényeihez. Keressék, akár karácsonyi ajándéknak is. J

Az izomláz és egy csomag puszedli legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr936989373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása