Mormota nap után

 2015.02.04. 10:39

Bár a héten hétfőn volt a mormota nap,azért ne feledkezzünk meg róla. Sajnos idén is azt jósolta, hogy még hat hétig tart a tél. A piacokon viszont mintha az olvadás jelei mutatkoznának, legalábbis az elmúlt napokban minden megint szépnek tűnik a börzéken. Most éppen nem aggódnak a görögök,oroszok,ukránok miatt. De tudjuk, a széljárás könnyen változhat,érdemes óvatosan kereskedni a továbbiakban is.

 

Nézzük a piacokat:

Otp: Ha át tud menni a 3850-en, akkor akár további emelkedés is jöhet benne. Én továbbra is óvatosan kereskednék benne, emelkedésben realizálnék,elvinném a profitot. Ha esőre fordulna, 3700 vagy alatta sávosan belevennék.

Mol: Most éppen nem akarnak pénzt kivenni az INA-ból. Nagy sakkjáték folyik a papírban. Tartanám,venném.

Richter: Aki olcsón, 3500 vagy alatta vett belőle, akár realizálhat is, bár hosszabb távra is jó lehet. Ízlés szerint cselekedjenek.

Továbbra is tartsák a kisebb papírok közül a Danubius és a PannErgy csomagokat.

A nemzetközi részvénypiacon továbbra is a nagyobb cégek papírjait keresném, főleg azokat, amelyek magas osztalékot szoktak fizetni.

A devizapiacon sávosan venném az eur/huf longokat.

Továbbra is érdemes vásárolni az olajat, sávosan, etf-ben, tőkeáttétel nélkül. Szerintem idén jó befektetés lehet az olaj a jelenlegi vagy ennél alacsonyabb szintekről.

Aki kötvényben gondolkodik, most kedvező áron vehet eurót, és szaladhat venni otp euró kötvényeket,mielőtt azok ára szalad el.

Az izomláz és az Idétlen időkig DVD legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

 

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr747139809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása