Chaplin

 2015.03.04. 08:55

A mai napon 40 éve ütötte lovaggá Erzsébet királynő Charlie Chaplin-t. A toprongyos csavargó emlékezetes figurájával örökre beírta magát a filmművészet halhatatlanjai körébe. Kicsit ilyen bizonytalan toprongyos csavargónak tűnik most a piac is, meg némának is, mert egyelőre nagyon irány nélküli az egész kereskedés. Lehet, hogy valamire vár a piac, és utána megszakad a némaság. Görög csőd, ukrán csőd, ECB pénznyomda? A lehetőségek szélesek, az idő eldönti, mi valósul meg belőle…

 

Nézzük a piacokat:

 

OTP: Pénteken eredmény. Aki spekulálni szeretne, az a pénzének 30-40%-át elköltheti 4.150 körül vagy alatta, a többivel várja meg az eredményt.

Mol: Továbbra is venném, tartanám. Nagy kiugrás sajnos csak az INA sztori lezárása után lehet, viszont osztalékra lehet spekulálni.

Richter: Továbbra isi azt gondolom, a 3.650 Ft vagy az alatti szinteken sávosan érdemes vásárolni belőle, főleg nagyobb portfóliókba.

Továbbra is tartsák a kisebb papírok közül a PannErgy és főleg a Danubius papírjait.

A nemzetközi részvénypiacon várják meg a holnapi EBC döntést. Viszont ettől függetlenül továbbra is a magas osztalékot fizető papírokkal szemeznék.

A devizapiacon remélem voltak, akik mertek bátrak lenni, és vásárolgattak EUR/HUF longokat. Akinek van nyereség rajta, egy követő stoppal mindenképpen védje be.

Továbbra is gondolkodhatnak az olajban ETF vásárlásával, hosszabb távra gondolkodva, nem tőkeáttétellel, hanem 1:1-es kockázattal.

Aki vásárolt olcsón eurót, az továbbra is keresse az OTP euró alapú kötvényeit. A pénznyomda jó hatással lesz a kötvények árfolyamára, ezért érdemes előtte bevásárolni, és később árfolyamnyereséggel eladni.

Az izomláz és a Kölyök című DVD legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr687239455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása