A kínai tőzsdei hullámvasútja végett a rózsaszín szemüveg kiment a divatból. Egyik nap a zöld, majd a piros a legutolsó divat. Kedves olvasónk bizonyára tudja, hogy a kínaiak nemcsak nagy szerencsejátékosok (a Baring Bank Nick Nilsonjának 88888-ös számlája rémlik?), de az árfolyam emelkedés színe a piros, a csökkenésé pedig a zöld. Azért a brókereket se irigyeljük, hiszen a  90 millió kisbefektetőt amikor pánik esetén telefonál üzletkötőjének: - Lee vagyok, mi újság? Szegény alkusznak beugrik melyik ügyfele van a drót másik végén?

Azt pedig a tanult chartisták régóta mondogatják, hogy egy kép beszédesebb, mint...

 k6.jpg

k1.jpg

k11.jpg

k12.jpg

k13.jpg

k14.jpg

k2.jpg

k4.jpg

k3.jpg

k23.jpg

 

k20.jpg

k5.jpg

k7.jpg

A statisztikák arról vallanak, hogy a képes újságunk jobban fogy, mint a szöveges írásaink. A rejtély megfejtője a szerkesztőségben átvehet egy Sportszeletet.

Jó kereskedést!

szotaka

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr687612760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása