Helikopter? Igen ! De mekkora?

 2010.11.05. 10:28

A Wright testvérek óta kevés olyan izgalmas felszállás valósult meg, mint amit ma este várnak. Az este kérdése, hogy a FED elnöke milyen típusú helikopterrel fog felszállni, hogy konfettivel halmozza el az őt alant figyelő tömeget. A piac egy két rotoros Bristol Type 192 Belvedere helikopterre számít, amelynek hatalmas ajtaja, és emelőszerkezete van, képes hatalmas terhek (hihetetlen sok pénz) levegőbe emelésére. Vagy egy MD 500-as gép lesz a befutó, ami azért az előző gépnél jóval kisebb? Ma este 8-kor biztos olyan döntés születik, amely az elkövetkező napokban jelentősen bemozdítja a piacokat. Arra a kérdésre, hogy merre, sajnos estig várnunk kell, viszont érdemes szem előtt tartani, hogy a várakozás hihetetlenül felfokozott. Aki jelenleg nincs pozícióban, érdemes egy adag pattogatott kukoricával a kezében nyugodtan figyelni a döntést. Nem fog lemaradni semmiről !

A hazai piacon szinte mozdulatlan árfolyamok várják, hogy valaki bemozdítsa őket. Mindenki a közelgő gyorsjelentési szezon számait próbálja megtippelni, ennek megfelelően adni vagy venni papírt.

OTP: A vételekkel megvárnam a jelentését, ha van és nyereséges eladnám.

MOL: Továbbra is bátrabbaknak 20700 Ft körül vétel, és 21300 Ft körül eladás, óvatosabbak 19500 Ft körül nézegessék.

Richter: 46000 Ft és 48000 Ft között ugrál, a két érték között venném, illetve adnám.

Pannergy: Portfólióba továbbra is venném, ha 950 Ft közelébe érne, és elraknám télire.

Egis: 22300 Ft körül venném, és 23000 Ft felett eladnám.

A devizapiacon töltött pisztolyokkal, de száraz puskaporral az estét várnám.

Ha valaki devizabefektetést keresne, nekem a választásom az OTP eurós kötvényekre esne.

Az izomláz, és egy ejtőernyő legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést! 
 

Ziegler Mátyás - Győr

Címkék: tőzsde

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr672425347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása