Fertőzések nyara

 2011.07.13. 11:02

Ember legyen a talpán, aki most meg tudja tervezni nyaralását. Hiszen minden médiában folyamatosan a fertőzésekről hallani. Hol az e-coli baktérium keseríti meg az emberek életét, illetve teszi próbára a helyi ANTSZ szakembereinek tudását, időről időre pedig a pénzügyi fertőzés üti fel a fejét a PIIGS országokban. Itt sem irigylésre méltó állás a „pénzügyi ANTSZ mikrobiológusi állása”. Pedig nagyon egyszerű a helyzet, minden gonddal küzdő országban be kellene oltani a politikusokat, és a gazdaságot irányító szakembereket veszettség elleni oltással. Ott pedig ahol felütötte fejét a fertőzés, egy nagy adag „tetanusszal” lehetne gyógyírt találni. Mivel nagy a „pénzügyi doktorok leterheltsége”, amíg a „betegek” megkapják a megfelelő terápiát, addig a várótermek tévéképernyőin több film közül lehet választani. Jelenleg a legnagyobb sláger az „Olasz meló”.

Nézzük a piacokat:

OTP: Szépen araszol az általam gondolt első vételi szint (5250 Ft) felé. Itt egy kisebb csomaggal megkezdeném a vételeket.

MOL: Hinta–Palinta, hintázik a Molocska. Akik a hintában ülnek, és 20100 Ft körül lendítették el a hintát, 20900 – 21000 Ft körül lassítsák le és ugorjanak ki belőle, és adják át másnak a helyüket. És 20000 Ft körül újra beülhetnek a hintába.

Richter: Remélem, mindenki megfogadta a múlt heti tanácsot, és max. 38000 Ft körül kiszálltak belőle, és átszálltak a MOL hintára. Amíg mozog ez a hinta, addig kivárnék a gyógyszeres cég vételeivel.

Pannergy: A jelenlegi helyzetben nem igazán érdekel bárkit is a zöldenergia, és ennek pozitív, negatív hozadéka sem. A papírt továbbra is venném, tartanám portfólióba, és nem nézegetném naponta.

Devizapiaci törpecápák remélem a múlt héten realizálták CHF/HUF shortjaik nyereségét, és így ezen a héten újra belemerülhetnek a short nyitás csodás, ugyanakkor meglehetősen izgalmas világába. Továbbra is sávosan nyitnék shortokat, legalább 240 Ft-ig szóló biztosítékkal. Ha a biztosíték elég akár 250 Ft-ig, az nem hátrány. Biztos lesz olyan pillanat, amikor 220 Ft vagy alatta csukhatók a pozíciók. Az EUR/USD hullámvasúton utazók tömbjegyet váltsanak.

Aki pedig nem költi el nyaralásra euróját, hanem biztonságban akarja tudni, irány a sarki befektetési szolgáltatóhoz OTP eurós kötvényt venni!

Az izomláz és egy adag veszettség elleni oltóanyag legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

Ziegler Mátyás - Győr

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr503062931

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: airhopper forex reviews 2018.02.06. 10:22:04

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása