The Show Must Go On

 2011.07.27. 08:33

1986-ban ezen a napon lépett fel Budapesten a Queen együtes, mai írásunkban rájuk emlékezünk. A cím nagyon találó a heti eseményekre, hiszen az amit most éppen az amerikai képviselőház két fele, demokraták és republikánusok csinálnak egymással, az már kimerít egy kisebb televíziós show műsort, ráadásul élőben. Nekem továbbra is az a véleményem, meg fognak egyezni, hiszen politikailag egy öngyilkossággal érne fel csődbe vezetni Amerikát. Ebben az esetben nehezen hihető, hogy bármelyik oldal könnyen maga mellé állíthatná a szavazókat a következő választásokon. De bízzunk a demokrácia konszenzuskeresésében, reméljük augusztus 3. nem egy újabb válság kezdőnapjaként vonul be a gazdaságtörténelembe, hanem a józan ész ünnepeként. Ön melyik Queen számot hallgatná szívesen jövő héten szerdán? A We are the Champions-t vagy a Scandal-t? Én az előbbit. Az mindenkinek jobb lenne. Viszont egy biztos, öröm vagy bánat jön, a show-nak menni kell tovább.

Nézzük a slágereket:

Good Company (OTP): A szám mindent elmond az európai stressz teszt dobogós helyezettjéről. Aki megvette 5.250-5.350 Ft között, jó hírek esetén az 5.800-6.000 Ft-os sávban realizálhat is. Nem érdemes beleszerelmesedni egyik papírba sem, hisz, ahogy a piacon jelenleg zajlanak az események, mindig van hallgatnivaló szám (megvehető részvény).

Bohemian Rhapsody (MOL): Az olajpapír tulajdonosai nem lepődhetnek meg a papír bohémságán. Egyszer fent, egyszer lent. Ennek megfelelően kéretik kereskedni benne. 20.000-20.200 Ft körül venni, 20.900-21.300 körül meg eladni. Szerintem…

One Vision (Richter): Az én vízióm egy sikeres molekula az év végére. Ennek megfelelően, ha van, tartanám, viszont egyelőre vételével kivárnék, mivel az előző két szám sokkal több látogatót generál jelenleg a tőzsdei megosztókon. Ha esetleg a letöltések hatására 35.000 Ft vagy alá esne, ott vennék belőle egy csomagot, attól függetlenül, hogy az előző két szám éppen hogy szól.

Save Me (Pannergy): Jelenleg nem ömlik a meleg víz, de sebaj, a víz mindig talál magának utat a felszín felé. Tartanám, ha még nincs(?) a nagyobb portfoliókban, vennék bele egy csomagot. No-para, No-trade, No-kukker, lesz ez sokkal jobb, csak neki idő kell.

Party (Danubius): Aki még nem adta fel a papír kivezetési sztorijába vetett álmait, ne adja fel. Egyszer csak arra ébred Csipkerózsika álmából, hogy egy hatalmas partira hivatalos, ahol mindent az est házigazdája DJ Schreier áll majd jelenlegi áron számolva kb. 6.300 Ft-on belépőjegyenként (papíronként).

Devizapiaci zenerajongóknak pedig remélem, még bírja a DVD lejátszójuk lézerfeje a chf/huf shortok hallgatását. (Ha mégis leáll a lézer legyen erő akár hosszú távon is várni a javítását) Bízom benne, hogy az adósságplafon körüli mizéria elmúltával a chf/huf páros legalább a 220 Ft körüli szintekre visszatalál, és akkor azon a profitrealizáló napon mindenki az együttes It’s a beautiful Day című számát fogja hallgatni, újra meg újra. Ha valaki az eur/usd stílust szereti, neki ajánlom a God Save the Queen című nótát, mert ebben a devizapárban másra nem számíthatnak, csak az ég jóindulatára.
Tegnap jelent meg, hogy visszavonul Soros György, az ő tiszteletére pedig szóljon a Princes of the Universe.

Ha a piacon slágergyanús számra várna, az Ön euróját az OTP euró alapú kötvénye várja!

Az izomláz és egy Queen összes legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést
 

Ziegler Mátyás - Győr

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr183103327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tidal Wave 2011.07.27. 11:38:20

És a "Tavaszi szél vizet áraszt" című nóta, szintén Freddy Mercury előadásában melyik részvényhez passzolna? Talán az econet-hez?

prik 2011.07.27. 13:15:26

@Tidal Wave: Majd amikor a Pannergy újabb sikeres projektet ad át, akkor vele lehetne azonosítani. Üdvözlettel: Ziegler Mátyás

Nagy Fal Blog Admin · http://nagyfal.blog.hu 2011.07.27. 14:39:55

Számomra felfoghatatlan, hogy amikor ennyire ég a talaj, akkor sincs konszenzus. :( De lehet, hogy naív vagyok.
süti beállítások módosítása