Egy rövid előadás keretében lehet előadást tartani a tőzsdéről? A lenti video ékes bizonyítéka annak, hogy igen, lehet! Nem kivénhedt, öreg tőzsdecápáknak szól, de akik még abban a hitben forgatják a tőzsdei könyveket, járnak el színvonalas és gagyi tőzsdeoktatásokra, találják meg és veszítik el a könnyű meggazdagosdás Szent Grálját, csodastratégiáját,  azoknak valóban érdekes, színvonalas előadás, amely aktualitásást ma sem veszítette el, nem úgy mint a kedves előadó a haját.

Jaksity György: A pénz nyugtalan természete 2003.09.29.

"Az előadás áttekinti a pénz és a pénzügyi piacok történetét, a pénzügyek, a befektetések, valamint a pénzügyi piacok elméletét, gyakorlatát és működését. Kitér arra is, hogy milyen szerepet játszanak a társtudományok a pénzügyi piacok működésének megértésében. Érinti továbbá a természettudományok, a filozófia és a művészetek érdekes kapcsolódásait a pénzzel, pénzügyekkel. Az előadás célja, hogy eloszlassa azokat a félreértéseket, félelmeket, melyek a közgondolkodásban a pénzhez kapcsolódnak, hogy megvilágítsa a pénz szerepét, működését a gazdaság, a családok és az egyének életében, hogy feltárja a pénzhez, a pénzügyi döntésekhez fűződő sajátos viszonyunkat. És nem utolsó sorban azt is megtudhatjuk, hogy mennyire természetes állapota a pénzügyi piacoknak és a gazdaságnak az egyensúlyi fejlődés, illetve a válság, az egyensúlyhiány. "

 

 

 

 

Amennyiben az előadás rövidnek találtatik, Jaksity A pénz természete c. könyvét ajánlom szíves figyelmükbe.

 

Kívánjuk, hogy találja meg Önöket a következő esztendőben a bodogság, s számos tőzsdei sikerben legyen részük! (Legalább a tőkét sikerüljön megvédeni...)

Szoták Attila és Ziegler Mátyás - Győr

 

Címkék: portfolioblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr793507221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása