Az ölelés világnapja

 2014.10.15. 08:34

A mai napon van az ölelés világnapja. Ölelni jó, ölelni minden életkorban jó. Ahogy a kisgyerek boldogan öleli magához alvókáját, hogy nyugodt legyen az álma, amikor két szerelmes boldogan öleli át egymást, ahogy két idősebb ember bújik össze meghitt ölelésben. A legjobb, hogy ingyen van, nem kerül semmibe, és egy kedves ölelés nagy örömet tud adni az átöleltnek. A befektetők is szeretnek magukhoz ölelni jó befektetéseket, nyereséget, szép profitot. A mai napon próbáljanak egy kellemes, lágy ölelésre gondolni, mikor befektetéseket eszközölnek.

 

Nézzük a piacokat:

 

OTP: A bankpapír rendesen „öleli” a 4.000 Ft körüli szintet. Aki a múlt héten sikeresen venni tudott 4.000 Ft alatt, annak, ha elég 2% körüli nyereség, akkor oldja kötést, és a papír helyett a profitot ölelje át. A 4.000 Ft alatti szinteken továbbra is sávosan vételeket kereshetnek.

MOL: Itt is nagyon ragaszkodó a 12.000 Ft körüli szint. Véleményem nem változott, vegyék tartsák.

Richter: A 4.000 Ft alatti szinteken sávosan itt is érdemes vételeket keresgetni, főleg nagyobb portfóliókba, akár hosszabb távra is.

Tartsák továbbra is a PannErgy illetve a Danubius papírokat.

Azon befektetők, akik idáig tudták vagy kénytelenek voltak régi DAX shortaikat „ölelni”, azok 9.000 pontra tegyenek stop megbízást, ne engedjék fölé a pozíciójukat.

A nemzetközi piacon továbbra is érdemes lehet a Hyundai, az Adidas, a VW illetve a First Solar papírjait figyelni, a jelenlegi szinteken vásárolni belőlük egy csomaggal.

A devizapiacon folytathatják az óvatos EUR/HUF longok sávos vásárlását, de továbbra is spekulálhatnak az EUR/CHF longokra is. Meteorológiai vénával rendelkező befektetők továbbra is figyelhetik a kávé, a cukor és a kakaó árfolyamát, annak mozgását, pozíció felvétele gyanánt.

A jelenlegi kedvező euró árfolyam mellett érdemes lehet forintot euróra váltani és OTP euró alapú kötvényeket vásárolni belőle. Bátrabbak ukrán illetve venezuelai állampapírokkal is „ölelkezhetnek”.

Az izomláz és egy boldog ölelés legyen Önökkel! Óvatos és sikeres kereskedést!

 

Ziegler Mátyás

Címkék: portfolióblogger

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdemamor.blog.hu/api/trackback/id/tr746794203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása